Hírek


                TÁJÉKOZATÓ A 2017-ES ÉVI HELYI IPARŰZÉSI ADÓBEVALLÁSRÓL

 


 

Soltvadkert Város Önkormányzatának közleménye a BMW (I’M Fest) fesztivállal (találkozóval) kapcsolatban:

Soltvadkert város vezetése, az elmúlt évekhez hasonlóan, az idén is támogatja a BMW fesztivál megrendezését. A Vadkerti-tó üzemeltetője szerződés keretében, bérleti díj ellenében biztosítja a megszokott helyszínt 2018.06.13-tól 2018.06.17-ig.

A szerződő felek, csakúgy, mint 2017-ben, a Vadkert Komszolg Kft. (bérbeadó) és a BMWFEST Kft. (bérlő). A bérleti díjat a bérlő a 2018. évre a megadott határidőn belül kifizette.

A szervező kft. két társtulajdonosának nézetkülönbségei miatt, az egyik társtulajdonos egy alternatív találkozót szervez, szintén a Vadkerti-tó környékén. Ez a találkozó teljes egészében magánkezdeményezés, az önkormányzat ehhez területet, infrastruktúrát nem biztosít. A szervezők a találkozó meghirdetése előtt az önkormányzattal nem egyeztettek, így azt csak saját felelősségükre, magánterületen, a jogszabályok betartásával rendezhetik meg.

Az önkormányzat vezetése fenntartja álláspontját, hogy a Vadkerti-tó partján főszezonban, a jelenlegi fesztiválok mellett, egy újabb nagy fesztivál rendezését nem támogatja.

Soltvadkert Város Önkormányzata

 


Lakossági tájékoztató!

Az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. a hulladékszállítási közszolgáltatási díjhátralékok beszedése és kezelése érdekében közbeszerzési eljárást folytatott le, amelynek eredményeként 2018. április 9. napjától a Közszolgáltatási Díjbeszedő Konzorciumot [Konzorcium vezetője: Díjbeszedő Holding Zrt. (1117 Budapest, Budafoki út 107-109), konzorcium tagja: PEPP AND CARS Kft. (4233 Balkány, Kállói út 2. A. ép)] bízta meg, a díjhátralékok beszedésével összefüggő egyes feladatok ellátásával.

A konzorciumi partnerek személyes beszedést végző munkatársai minden esetben fényképes igazolvánnyal igazolják kilétüket, a személyes felkeresés során a kiegyenlítetlen számlával mindenben megegyező „Beszedési értesítő” alapján jogosultak készpénzben, kizárólag a tartozás teljes összegének átvételére. 

NHKV
NEMZTI HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI
KOORDINÁLÓ ÉS VAGYONKEZELŐ Zrt.

 

 

 


3-7